Mburoja e muslimanit – Lutje nga Kurani dhe Suneti – Shqip – ألباني

Mburoja e muslimanit – Lutje nga Kurani dhe Suneti

Mburoja e muslimanit është ndër librat më të njohur në mesin e muslimanëve. Në të janë përfshirë dhikri dhe lutjet që e ruajnë muslimanin nga shejtanët dhe xhinët dhe e forcojnë lidhjen e tij me Allahun. Në të gjenden shumica e lutjeve që i nevojiten muslimanit gjatë ditës dhe natës
حصن المسلم من أذكار الكتاب والسنة

– Albanian – Shqip – الباني

Number of Pages: 148

عدد الصفحات 148